Τις εταιρείες που μας μεγάλωσαν τις τιμάμε εδώ στο ONEMAN και γι' αυτό γράφουμε σήμερα για την Klik Records, λίγες ημέρες πριν από το πάρτι για τα 11 χρόνια της.

Ένα πάρτι στο οποίο μπορείς να πας και εσύ συμπληρώνοντας την φόρμα στο τέλος του κειμένου. Το ONEMAN και η Klik Records προσφέρουν 30 διπλές προσκλήσεις.

Πρώτα όμως θα αφήσουμε την μουσική να μιλήσει. Και θα μιλήσει μέσα από έναν από τους αγαπημένους μας dj. Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας τα dj set του πάρτι, όταν με ρώτησαν με ποιον θα ήθελα να μιλήσω για την playlist η επιλογή ήταν μονόδρομος. Ο φίλος μου ο Νίκος Μορφέσης είναι ο άνθρωπος που θα εμπιστευόμουν να παίξει στο πάρτι μου (oh wait, έχει παίξει σε πάρτι μου), στο γάμο μου (θα τραγουδήσει και η Florence Νίκο αν δεν σε πειράζει), σε cd compilation στο αυτοκίνητό μου, οπουδήποτε. Βασικά είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται για το ότι τόσο στο Recipe bar στην Κηφισιά όσο και στο Shark στην Πάρο ανακαλύπτεις ξανά και ξανά τους λόγους για να βγαίνεις από το σπίτι σου.

Οπότε είναι και ο κατάλληλος άνθρωπος να μαζέψει κάποια τραγούδια από τα 11 χρόνια της Klik Records και να τα βάλει σε μία playlist που ταιριάζει κάθε ώρα και στιγμή του καλοκαιριού μας. Δεν του ζητήσαμε να βάλει τα καλύτερα. Του ζητήσαμε να βάλει εκείνα που του ήρθαν πρώτα στο μυαλό για το καλοκαίρι μας.

Είχαμε πατήσει pause. Ώρα να πατήσουμε play...

 

http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/moysikh/o-nikos-morfeshs-kanei-klik-sto-playlist-toy-parti-soy.2803713.html

 

πηγή: Oneman.gr